Skip to content

Meditáció és önismeret

Programok

Az alábbi naptárban láthatóak a 2024-es események.

Vipassanā, a belátások meditációja – 10 alkalmas tanfolyam 1.

Pandita Meditációs Központ Margit krt. 44., Budapest

A 10 alkalmas tanfolyamon a theravāda vipassanā meditációs technika részleteit tekintjük át. Elmélet és gyakorlat egyaránt, kezdők és haladók jelentkezése is lehetséges, mivel a tananyag a résztvevők eddigi és a tanfolyam során az otthoni gyakorlásban szerzett tapasztalataira építve a folyamatban alakul. A tanfolyamon többféle vipassanā technika bemutatására is sor kerül, többek között Mahasi Sayadaw és… Read More »Vipassanā, a belátások meditációja – 10 alkalmas tanfolyam 1.

Vipassanā, a belátások meditációja – 10 alkalmas tanfolyam 2.

Pandita Meditációs Központ Margit krt. 44., Budapest

A 10 alkalmas tanfolyamon a theravāda vipassanā meditációs technika részleteit tekintjük át. Elmélet és gyakorlat egyaránt, kezdők és haladók jelentkezése is lehetséges, mivel a tananyag a résztvevők eddigi és a tanfolyam során az otthoni gyakorlásban szerzett tapasztalataira építve a folyamatban alakul. A tanfolyamon többféle vipassanā technika bemutatására is sor kerül, többek között Mahasi Sayadaw és… Read More »Vipassanā, a belátások meditációja – 10 alkalmas tanfolyam 2.

Csendes vipassanā elvonulás Erdőtelken

Erdőtelki Kolostor és Elvonuló Központ Táncsics Mihály u. 31., Erdőtelek

Három napos csendes vipassanā elvonulás dr. Czike Klára vezetésével az Erdőtelki Kolostorban. A jelentkezés menete: 1. Kérd a jelentkezési lapot itt: czike.klara@pandita.hu 2. Küldd vissza a jelentkezési lapot kitöltve! 3. A visszajelzést követően adományként utalj el 65e Ft-ot ide: 16200010-10079498 (Nyitott Tudat Buddhista Közösség) szeretettel várlak!

Vipassanā, a belátások meditációja – 10 alkalmas tanfolyam 3.

Pandita Meditációs Központ Margit krt. 44., Budapest

A 10 alkalmas tanfolyamon a theravāda vipassanā meditációs technika részleteit tekintjük át. Elmélet és gyakorlat egyaránt, kezdők és haladók jelentkezése is lehetséges, mivel a tananyag a résztvevők eddigi és a tanfolyam során az otthoni gyakorlásban szerzett tapasztalataira építve a folyamatban alakul. A tanfolyamon többféle vipassanā technika bemutatására is sor kerül, többek között Mahasi Sayadaw és… Read More »Vipassanā, a belátások meditációja – 10 alkalmas tanfolyam 3.

Vipassanā, a belátások meditációja – 10 alkalmas tanfolyam 4.

Pandita Meditációs Központ Margit krt. 44., Budapest

A 10 alkalmas tanfolyamon a theravāda vipassanā meditációs technika részleteit tekintjük át. Elmélet és gyakorlat egyaránt, kezdők és haladók jelentkezése is lehetséges, mivel a tananyag a résztvevők eddigi és a tanfolyam során az otthoni gyakorlásban szerzett tapasztalataira építve a folyamatban alakul. A tanfolyamon többféle vipassanā technika bemutatására is sor kerül, többek között Mahasi Sayadaw és… Read More »Vipassanā, a belátások meditációja – 10 alkalmas tanfolyam 4.