Skip to content

Nagy szeretettel üdvözöllek az oldalamon!

Hogyan lehet békésebb a Te életed?

Szeretnék Neked segíteni a sok-sok meditációval kapcsolatos információ közül kiválasztani azt, amelyik számodra a legmegfelelőbb. Úgy gondolom, hogy mindenki számára létezik ideális meditációs technika,  ezt azonban meg kell valahogyan találni, ehhez szeretnék Neked itt támogatást nyújtani.

Először is, hozzá kell férned az információkhoz, ehhez a legjobb, ha rögtön bejelentkezel az információs levelünkre.

13 évvel ezelőtt találkoztam a vipassanā meditációs technikával egy tanfolyamon. Az életem nagyon megváltozott azóta! Ma már előre megtervezem az évemet, hogy mikor megyek elvonulni, mert szeretem, ha meg tudom őrizni a belső harmóniát. Hogy hogyan lehet békésebb a Te életed?

Kezdj itt, ha még soha nem meditáltál: meditációs technikákat bemutató alkalmak

Ezeket az alkalmakat azoknak hoztuk létre, akik otthon már próbálták a meditálást, de úgy érzik, hogy vezetőre és közösségre is szükségük van ehhez, illetve szeretnének eligazodni a meditációs technikák sűrűjében.

Ha elméletet tanulnál

Ha először inkább elméleti oldalról közelítenél, válassz egyet a most induló 10 alkalmas tanfolyamok közül.

Elvonulások

Ha voltál már bemutatón, vagy képzésen, szívesen látunk az elvonulásokon! Minden elvonulásnak van nyílt napja is, ha először csak tájékozódnál.

Kérdésed van?

Akár az elvonulással, tanfolyamokkal, tanárképzéssel, vagy más témakörben lenne kérdésed, fordulj hozzám bizalommal.

Táborok, közös kirándulások, jószolgálati projektek

A közösség épülését támogatják a békés életmód megerősítését szolgáló alkalmak, a böjti táborok, a vegetariánus főzőtanfolyamok, a közös kirándulások, a jószolgálati projektekben való részvétel lehetősége. Ezekről a Pandita Meditációs Központ Facebook oldalán olvashatod mindig a legfrissebb információkat.

Olvasnivaló

Ha olvasnál arról, hogy milyen egy elvonulás, milyen meditációs technikákat lehet akár otthon is gyakorolni, itt tudod megrendelni a könyvemet: